Een teleurstellend einde aan de campagne
نوشته شده توسط : Hency

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer met een goedkope voetbalshirts benadrukt dat hij niet alleen zal streven naar een terugkeer naar de top vier in de Premier League dit seizoen, maar nog veel meer. De Rode Duivels eindigden vorig seizoen als zesde, vijf punten van de top vier en 32 punten achter kampioenen Manchester City na een teleurstellend einde aan de campagne.

Sprekend tegen BBC Sport, gaf Solskjaer zijn gedachten over een aantal onderwerpen, waaronder Alexis Sanchez, Paul Pogba en zijn doel voor de Premier League volgend seizoen. Manchester United eindigde vorig seizoen als zesde, is de top vier goed genoeg dit seizoen? We moeten streven naar verder omhoog dan naar de vierde plaats. Ik zou liever een optimist zijn en ongelijk hebben dan een pessimist en gelijk hebben.

Bronnen hebben ESPN FC verteld dat, terwijl de Verenigde manager Ole Gunnar Solskjaer vastbesloten is om Maguire zo snel mogelijk te ondertekenen om zijn poreuze verdediging bij Old Trafford te versterken, de twee clubs nog steeds op een zekere afstand van elkaar staan ​​in termen van hun waardering. Harry Maguire speelde in een halve finale van de World Cup en wordt een van de meest gewaardeerde verdedigers in de Premier League.

Manchester United was op zoek naar een middenvelder. Met de toekomst van een paar middenvelders onzeker en met het vertrek van Herrera en Fellaini die zijn Manchester United voetbalshirts droegen, ligt het voor de hand dat de Rode Duivels versterking nodig hebben in het midden. Ze hebben al lang interesse getoond in Bruno Fernandes van Sporting CP. De Portugezen hebben Manchester United aangetrokken, maar misschien missen ze deze kans om de speler deze zomer te ondertekenen.





:: بازدید از این مطلب : 136
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 تير 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: